Whatsapp‘a yakın zamanda gelecek olan özelliklerin arasında, yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları silme,düzenleme ve grubunuzdaki üyelerin konumlarını takip edebilme özellikleri gelecek.
Whatsapp yeni güncellemesi bahsedenler özelliği hakkında ki yazımıza BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.
Mesaj silme özelliğinin adına “Recall” denilecek. Tek şartı ise karşı tarafın silmek istediğiniz mesajı okumamış olması. Yani mavi tik almamış olması. Zaten mantıklı olanı da bu olacaktı çünkü mavi tik olduktan sonra silinebilseydi eğer, yazmıştın şimdi silmişsin muhabbetleri dönecekti.
Bir diğer özellik ise “Edit” özelliği. Adından da anlaşılacağı üzere, bundan böyle mesajları düzenleyebileceksiniz. Yine tek şartı karşı tarafın okumamış olması, yani düzenlemek istediğiniz mesajın mavi tik almaması.
Üçüncü ve son özelliğin adı ise “Live Location Tracking” olacak. Whatsapp gruplarınızda bulunan bütün üyelerin konumlarını canlı bir şekilde kontrol edebilmenizi sağlayacak.
Bu gelecek özellikler için herhangi bir tarih verilmedi ancak yakın zamanda önce Whatsapp Beta kullanıcılarına daha sonra bütün platformlara dağıtılacağı tahmin ediliyor.
8 Responses
O zaman heyecanla bekleyelim.Güzel değişiklere benziyor. 🙂
Herkesin istediği özellik nihayet geliyor 🙂
Gmail'de de attıktan belli bir süreye kadar silebiliyordun.Bu da iyi olmuş 😀
Mesajlaşma sistemine böyle özellikler gelince daha bir güzel olur 🙂
Beni kurtaracak bir özellik geliyor 😀
Emin ol herkesi kurtarır 🙂
Bu özelliği uzun zamandan beri bekliyorum. Gelsin artık 🙂
BLOGUNUZU İZLEMEYE ALDIM SİZİDE BLOGUMA BEKLERİM 🙂