Aqua Tree, DRIMAGE’in geliştirdiği MMORPG “ARCHITECT”’in Kore hizmetine 22 Ekim 2025’te başlayacağını duyurdu.
ARCHITECT Nasıl Bir MMORPG?
Architect, 2024’te duyurulmuş, mobil ve PC için çapraz platform desteğine sahip bir MMORPG.
Oyunda tek kanal, işgal savaşı gibi büyük ölçekli PvP, sahada rastgele gerçekleşen PvE savaşları ve sunucu genelinde günde bir kez gerçekleşen büyük ölçekli etkinlik “büyük taşkın” gibi özellikler bulunuyor.
Mevcut durumda, geliştirme şirketinin geçmişte bir başarısı olmadığı için Kore pazarında pek bir beklenti oluşmamış ve oyun, seri üretilmiş mobil MMO’lardan biri olarak görülüyor.
Ayrıca hizmetin başlamasına bir ay kalmış olmasına rağmen, ARCHITECT’in gerçek oyun içi görüntülerinin şimdiye kadar pek paylaşılmamış olması da bir endişe kaynağı. Zaten çok sayıda oyun içi görüntü paylaşan Aion 2, Kasım ayında Kore/Tayvan hizmetine girmeyi planladığı için, karşılaştırmaların kaçınılmaz olması bekleniyor.
ARCHITECT, muhtemelen kısa sürede unutulacak olan bir Mobil MMORPG ancak gelişmeleri takip etmeye devam etmekte fayda var. Daha fazla MMORPG haberi için beni takip etmeye devam edin.
